الأربعاء، 30 مايو 2012

باوند كاك

28-5-2012
ﻋﻨﺪي اﻣﺘﺤﺎﻧﺎت و ﺳﻬﺮاﻧﺔ اذاﻛﺮ و اﻟﺒﻠﺪ ﺑﺘﺨﺮب او ﻫﻲ ﺧﺮﺑﺖ اﺻﻼ ﻻ ﻻ ﻫﻲ ﻛﺎﻧﺖ ﺧﺮﺑﺎﻧﺔ و ﻣﺎزاﻟﺖ ﺧﺮﺑﺎﻧﺔ و ﻫﺘﺨﺮب اﻛﺘﺮ و اﻛﺘﺮ
اﻟﻤﻬﻢ ﻋﺸﺎن اﺷﻐﻞ ﻧﻔﺴﻲ و اﻃﻠﻊ ﻋﺼﺒﯿﺘﻲ و ﻏﻀﺒﻲ و اﺳﻜﺖ ﺟﻮﻋﻲ ﺟﺮﺑﺖ اﻋﻤﻞ ﺑﺎوﻧﺪ ﻛﺎك ﻻول ﻣﺮة
ﻫﻲ ﺻﻌﺒﺔ ﺷﻮﯾﺔ ﺑﺴﺒﺐ ﻣﻘﺎدرﻫﺎ اﻟﻜﺘﯿﺮ و اﻟﻠﻲ ﻫﺘﺰﻋﻠﻲ ﺟﺪا ﺟﺪا ﻟﻮ ﺑﺎﻇﺖ ﻣﻨﻚ
ﺑﺲ ﺟﺮﺑﺖ ﻣﻊ اﻟﻌﻠﻢ ان اﻟﺪﻗﯿﻖ ﻧﺎﻗﺺ رﺑﻊ ﻛﺒﺎﯾﺔ ﻟﻜﻦ ﻃﻠﻌﺖ ﺣﻠﻮة
اﻟﻤﻘﺎدﯾﺮ (اﻟﻤﻘﺎدﯾﺮ اﻟﻠﻲ ﻋﻤﻠﺘﻬﺎ )
ﻛﻮب و ﻧﺼﻒ زﺑﺪة (ﻛﻮب و ﺷﻮﯾﺔ )
3 ﻛﺒﺎﯾﺎت ﺳﻜﺮ (ﻛﻮﺑﯿﻦ و ﻧﺺ )
6 ﺑﯿﻀﺎت
ﻧﺺ ﻣﻠﻌﻘﺔ ﻓﺎﻧﯿﻠﯿﺎ
 ﻧﺺ ﻣﻠﻌﻘﺔ ﺑﯿﻜﯿﻨﺞ ﺑﻮدر
 ﻧﺺ ﻣﻠﻌﻘﺔ ﻣﻠﺢ 3
 ﻛﺒﺎﯾﺎت دﻗﯿﻖ ﻛ
ﻮب ﺟﺒﻨﺔ ﻛﺮﯾﻤﺔ ﻃﺮﯾﺔ (ﺟﺒﻨﺔ ﺳﺮﺣﺎن ﻓﯿﺘﺎ )
ﻃﺮﯾﻘﺔ اﻟﻌﻤﻞ
اﻟﻄﺮﯾﻘﺔ ﺗﻘﻮل ﻧﺨﻔﻖ اﻟﺴﻜﺮ ﻣﻊ اﻟﺰﺑﺪة ﺑﺲ اﻧﺎ اﺗﻌﻠﻤﺖ ﻣﻦ ﻣﺮات ﻋﻤﻲ اﻧﻲ ﻓﻲ اﻟﺤﻠﻮﯾﺎت ﻻزم اﺧﻔﻖ اﻟﺰﺑﺪة اﻻول ﻟﻮﺣﺪﻫﺎ ﻟﻐﺎﯾﺔ ﻣﺎ ﺗﺒﻘﻲ ﻛﺮﯾﻤﺔ ﺣﺘﻲ ﻟﻮ ﻗﻌﺪت ﻓﯿﻬﺎ ﺳﺎﻋﺔ
و ﺑﻌﺪﯾﻦ ﺣﻄﯿﺖ اﻟﺴﻜﺮ ﻋﻠﻲ ﻣﺮاﺣﻞ
و ﺑﻌﺪﯾﻦ ﺣﻄﯿﺖ اﻟﺒﯿﺾ ﺑﯿﻀﺔ ﺑﯿﻀﺔ ﻛﻞ واﺣﺪة ﻟﻮﺣﺪﻫﺎ و اﺧﻔﻖ ﻛﻮﯾﺲ ﺑﻌﺪ ﻛﻞ واﺣﺪة ﻣﻌﺎﻫﺎ اﻟﻔﺎﻧﻠﯿﺎ
ﺑﻌﺪﯾﻦ ﺣﻄﯿﺖ ﻛﺒﺎﯾﺔ اﻟﺠﺒﻨﺔ
و ﺑﻌﺪ ﻣﺎ ﺧﻠﻄﺖ اﻟﺪﻗﯿﻖ و اﻟﺒﯿﻜﯿﻨﺞ ﺑﻮدر و اﻟﻤﻠﺢ ﻟﻮﺣﺪﺗﻢ ﺣﻄﯿﺖ ﺑﺎﻟﻤﻠﻌﻘﺔ ﻋﻠﻲ اﻟﻌﺠﯿﻦ و ﺑﺎﻟﻤﻀﺮب اﻟﻜﻬﺮﺑﺎﺋﻲ ﻃﺒﻌﺎ ﻣﻦ اﻻول ﻟﻐﺎية ﻣﺎ اﺧﺘﻠﻄﺖ
 دي ﻛﯿﻜﺔ ﺗﻘﯿﻠﺔ اﻟﻌﺠﯿﻨﺔ ﻛﺎﻧﺖ ﺗﻘﯿﻠﺔ اوي
ﺣﻄﯿﺘﻬﺎ ﻓﻲ ﺻﯿﻨﯿﺔ ﻣﻔﺘﻮﺣﺔ ﻣﻦ اﻟﻨﺺ ﺑﻌﺪ ﻣﺎ دﻫﻨﺘﻬﺎ ﺑﺎﻟﺰﺑﺪة و ﺑﻌﺪي ﻏﻄﯿﺘﻬﺎ ﺑﺎﻟﺪﻗﯿﻖ
و ﻣﻠﺤﻮﻇﺔ ﺣﺮام ﻋﻠﯿﻜﻲ ﺑﻌﺪ اﻟﺘﻌﺐ دا ﻛﻠﻪ ﺗﻜﺴﻠﻲ ﺗﺠﻬﺰي اﻟﺼﯿﻨﯿﺔ ﻛﻮﯾﺲ و ﺗﺒﻮﻇﻲ اﻟﻜﯿﻜﺔ
ﻻزم ﺗﻐﻄﻲ اﻟﺼﯿﻨﯿﺔ ﻛﻮﯾﺲ ﺟﺪا ﺑﺎﻟﺰﺑﺪة اﻟﻠﻲ ﻃﺎﻟﻌﺔ ﻣﻦ اﻟﺜﻼﺟﺔ و ﺑﻌﺪﯾﻦ ﺗﺘﻐﻄﻲ ﺑﺎﻟﺪﻗﯿﻖ ﻛﻮﯾﺲ و ﺗﺸﯿﻠﻲ اﻟﺪﻗﯿﻖ اﻟﺰﯾﺎدة
و ﻧﻜﻮن ﻣﺴﺨﻨﯿﻦ اﻟﻔﺮن ﻋﻠﻲ درﺟﺔ 180
و ﻧﺤﻄﻬﺎ ﺳﺎﻋﺔ ﻛﺎﻣﻠﺔ
اﻧﺎ ﻋﻨﺪي ﻓﺮن ﻛﻬﺮﺑﺎء ﻓﺴﺨﻨﺘﻪ ﻣﻦ ﻓﻮق و ﺗﺤﺖ و ﻟﻤﺎ ﺣﻄﯿﺘﻬﺎ ﻃﻔﯿﺖ اﻟﺸﻮاﯾﺔ و ﺷﻐﻠﺖ ﺑﺲ ﺗﺤﺖ و ﺑﻌﺪ ﺗﻠﺖ ﺳﺎﻋﺔ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺷﻐﻠﺖ اﻟﻠﻲ ﻓﻮق ﻣﻊ ﺗﺤﺖ ﻋﺸﺎن اﻟﻔﺮن ﻋﻨﺪﻧﺎ ﺣﺮارﺗﻪ ﺿﻌﯿﻔﺔ اﺻﻼ ﻟﻜﻦ ﻃﺒﻌﺎ ﻛﻞ واﺣﺪة ﻋﺎرﻓﺔ اﻟﻔﺮن ﺑﺘﺎﻋﻬﺎ ﻧﻈﺎﻣﻪ اﯾﻪ
اﻧﺎ ﺑﺘﻜﻠﻢ ﻟﻤﯿﻦ ﻫﻮ ﺣﺪ ﺑﯿﻘﺮأ اﻟﻤﺪوﻧﺔ اﺻﻼ ﻏﯿﺮ اﺧﻮﯾﺎ !!!

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق